» Första milen 2017

1 av 52 mil är avklarade!
Det blev tre pass där första och sista var utomhus och den andra på Nordic Wellness Södercity.

Sista passet gick över isgator som bitvis saknade grus. Så mina första 4 km löpning detta år gick vääääldigt långsamt men vad gör det. Dom gjordes! :)

Denna veckan är det en ny mil som ska springas!


» Återuppkomst!

Jag har alltid antecknat med några rader mna dagar sedan jag gick i 9an och jag vill väldigt gärna ha någonstans att lägga upp mina bilder så att de blir lite mer organiserat bland dem.

Dessutom har jag gjort en pakt med migsjälv att under 2017 ska jag skringa 1 mil i veckan! Så då tänkte jag att jag kan ta och anteckna här hur det går och förhoppningsvis gör det de enklare att hålla målet. Så 52 mil under 2017 ska det bli!

Jag har inte sprungit någonting sedan Vårruset 2016 och tänker mig att jag ska springa 2 dagar veckan a 5 km. Började den 2a januari och sprang då 3km. Använder mig utav runkeeper som jag alltid haft med mig sedan 2011, men denna dagen krånglade gps:en ordentligt. Väldigt irriterande. Sedan sprang jag igår fast på löpband då de kom snö under dagen och var ca -4 grader ute. Så någon dag i helgen blir det att springa 4km så har jag klarat 1 av 52 veckor! Alltid segt att komma igång med löpningen men jag ska nog köra 3 dagar i veckan till att börja med så jag inte får ptoblem med benhinnor som jag haft tidigare.

Och sedan jag skrev sist så har alltså Zelda flyttat in hos oss